08 augusta 2015

#pool time Říčany

To teplo už začína byť neznesiteľné. Najhoršie je, že je všade. Či už v našej maličkej intrákovej izbičke alebo vonku. Najradšej by som šla do nejakej jaskyne a vychádzala by som len večer, keď zapadne slnko a vonku je znesiteľnejšie. Ale v Prahe asi ťažko nájdem jaskyňu, že. Tak sme si s Petríkom spravili výlet do Říčanov na koupaliště Jureček.
Nakoľko som pomerne rozmaznaná čo sa týka čistoty vody, nevliezla by som nikam inam okrem mora alebo chlórovej plavárňovej vody. Taká som bola voľakedy. Ok, ani teraz by sme ma pravdepodobne nedostali do jazera alebo tak, ale do tohoto prírodného kúpaliska som vošla. A páčilo sa mi. Lebo: tá voda bola neskutočne čistá, na dne nebol žiadny pofidérny bordel a slizké riasy (to fakt nemám rada a desí ma to!), na hladine neboli žiadne škvrny od opaľovacích krémov a čo je najlepšie bola STUDENÁ! 


Ak hľadáte miesto kde sa môžete v týchto horúčavách ochladiť a oddýchnuť si, tak jednoznačne odporúčam. Na tráve pri vode si pekne rozprestrieť osušku a relaxovať. Okrem rozhovorov ľudí v pozadí neruší príjemnú pohodu žiadna tradičná otravná kúpalisková diskosračka hudba, rovnako v okolí nájdete len reštauráciu a jeden stánok s jedlom (ak hľadáte raj langošov a vysedávanie v stánkoch s fastfoodom tak vás sklamem). 




Za vstupné veľa neutratíte a ak ste z Prahy, autobusom ste tam za polhodinku :)



Aké je vaše obľúbené miesto v týchto teplách?


2 komentáre:

  1. Ahoj, ráda bych tě pozvala ke mně na blog na giveaway :) odkaz najdeš vpravo v menu :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť